Hehkun arvot

Tanssi kuuluu kaikille

Tanssistudio Hehkun tavoitteena on olla luomassa parempaa ja terveempää tanssikulttuuria. Jokaiselle liikkujalle on oltava tilaa olla oma itsensä. Mikään ulkoinen ominaisuus ei ole este tanssille. Tanssi kuuluu kaikille.

Olemme varmoja, että tanssijana on mahdollista kehittyä huomioimalla kokonaisvaltainen hyvinvointi, sekä olemalla lempeä itseä ja omia tarpeita kohtaan. Menestymisen ei tarvitse tarkoittaa pakkotahtista suorittamista.

Mielestämme hyvinvointi mahdollistaa menestyksen.

Tanssin kuuluu lisätä hyvinvointia, eikä heikentää sitä.
Kokonaisvaltaiseen terveyteen kuuluu hyvä ravitsemus sekä kehon ja mielen tasapaino ja hyvinvointi, ja näitä kaikkia osa-alueita haluamme painottaa. Tärkeintä ei ole se, kuinka hyvin tanssit, vaan se, kuinka hyvin voit.

Hehku on turvallinen ympäristö ihan jokaiselle

Opetuksessa otetaan huomioon ihmisten erilaisuus ja halutaan antaa jokaiselle mahdollisuus tuottaa omanlaista liikettä ja muodostaa oma käsitys itsestään liikkujana. Hehku on turvallinen ympäristö ihan jokaiselle.

Mielestämme mielenterveydestä saa puhua ääneen. On aika murtaa mielenterveysongelmien ympärillä oleva tabu, ja tehdä asiasta näkyvä. Mielenterveysongelmia ei tarvitse hävetä. On ihan okei, jos masentaa. On ihan okei olla joskus väsynyt.

Ole lempeä itsellesi

Herkkyys ympäristön asioille on voimavara, mutta se myös altistaa mielen herkemmin erilaisille mielenterveysongelmille. Ja se on ihan ok.
Yksi vaiettu asia erityisesti tanssin parissa on se, miten voimakkaita paineita tanssijat kokevat omaa kehoaan kohtaan. Harrastusympäristön ei kuuluisi ylläpitää minkäänlaista tavoitekehon ihannetta. Hehkussa haluamme kannustaa tanssijoita terveellisen kehonkuvan löytämiseen ja olla esimerkillämme muistuttamassa lempeydestä itseä ja lähimmäistä kohtaan. Meillä ei ole muottia, johon kaikkien pitäisi mahtua.

Kaikki Hehkussa työskentelevät ovat sitoutuneet näihin arvoihin.

Hyvinvointi hehkuu ulospäin.
Liike lähtee sisäisestä hehkustasi!