Koronaturvallisuusohjeet

Jotta kaikilla meillä olisi turvallista olla Koronavirustilanteesta huolimatta, noudatathan näitä ohjeita. Kiitos!

 1. Älä tule tunneille, tai tanssistudion tiloihin, jos olet sairas. Älä myöskään tule tunneille, mikäli sinulla on lieviäkin flunssan oireita. Pysyttele kotona sairauden jälkeen yksi kokonainen täysin terve päivä. Sairastuessasi suosittelemme teettämään matalalla kynnyksellä koronatestin, ja noudattamaan terveydenhoitohenkilökunnan ohjeita testin diagnoosia odottaessasi.
 2. Mikäli sairastut koronaan, ilmoita siitä niin pian kuin mahdollista meille numeroon: 0505382076/ Laura Lehikoinen. Tartuntatapauksessa toimimme Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa yhteistyössä ja heidän ohjeidensa mukaan.
 3. Tanssitunneilla ei ole maskipakkoa, mutta sitä saa käyttää halutessaan. Oleiltaessa oppituntien ulkopuolella tanssistudion tiloissa maskin käyttö on vahvasti suositeltavaa.
 4. Tunneille saapuminen ja sieltä poistuminen:
  • Käytä käsidesiä saapuessasi tunnille ja sieltä poistuessasi. Käsidesipiste on Hehkun tilojen sisäänkäynnin läheisyydessä.
  • Koska Hehkun tilat koostuvat vain yhdestä tanssisalista, on tärkeää että tunneille saapuminen ja niiltä lähteminen sujuu portaittain.
  • Saavu tunnille ajoissa, mieluiten vähintään 5 min etukäteen.
  • Jos mahdollista, vaihda treenivaatteet jo kotona. Täytä myös vesipullosi kotona.
  • Käytä hyväksi tilojemme molempia pukutiloja; mikäli toisessa pukutilassa on ruuhkaa, siirry toiseen pukuhuoneeseen. Koronasta johtuen jokaisella oppitunnilla on maksimissaan 10 osallistujaa
  • Vaihdettuasi vaatteet, älä jää oleilemaan pukuhuoneeseen, vaan siirry oleskelutilaan odottamaan tunnin alkua. Näin annat tilaa oppitunneilta poistuville.
 5. Matkustaessasi ulkomaille, noudata terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen päivittyviä ohjeita koronatestauksesta ja omaehtoisesta karanteenista.
 6. Ota mukaan kehonhuolto-, pilates- ja joogatunneille oma jumppamatto tai pyyhe.
 7. Kaikenlaisissa epäselvissä tilanteissa käännythän opettajiemme puoleen.
 8. Yhdessä selviämme. Kiitos yhteistyöstäsi viruksen torjunnassa!
  t. Hehkun väki