Tanssistudio Hehkun tietosuojalauseke

Henkilötietolain (523/99) 10 §
EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679

Päivitetty 12.12.2021

Rekisterinpitäjä

Tanssistudio hehku

Rekisterin nimi

asiakasrekisteri

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Yhteyshenkilö
Nimi: Laura Lehikoinen
puhelin: 0505382076
sähköposti: if.uk1656594485hehoi1656594485dutsi1656594485ssnat1656594485@ofni1656594485

Rekisterin käyttötarkoitus

Tanssistudio Hehku käyttää asiakasrekisterin tietoja asiakassuhteiden hoitamiseen ja viestintään ja laskutukseen.

Rekisterin tietosisältö

Rekisterissä käsitellään rekisterin käyttötarkoituksen mukaisia tarpeellisia tietoja:

  • Yhteystiedot: nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero
  • Tarvittaessa henkilön edustama yritys tai organisaatio
  • Muut asiakkaan itse antamat tiedot

Tietolähteet

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään ilmoittautumisten, palautteiden tai muiden yhteydenottojen yhteydessä.

Tietojen luovutus ja siirto

Tietoja ei luovuteta ilman rekisteröidyn lupaa muuten kuin lain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa tai viranomaisten vaatimusten edellyttämällä tavalla.

Tietojen säilytysaika

Rekisterinpitäjä säilyttää tietoja vain niin kauan, kun on tarpeen rekisterin käyttötarkoituksen kannalta.

Rekisterin suojaus

Tietokannat, joihin tietoja tallennetaan, ovat teknisesti ja fyysisesti suojattu, siten ettei ulkopuolella ole niihin pääsyä. Pääsy tietoihin on vain niillä, joilla se on tarpeen työtehtävien hoitamiseksi.

Tarkastus- ja korjausoikeus, sekä oikeus tietojen poistamiseen

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä rekisteriin on talletettu, oikeus vaatia virheellisen henkilötiedon korjaamista ja oikeus saada tietonsa poistetuksi rekisteristä. Vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot hävitämme asiaankuuluvalla tavalla.

Tarkastus-, korjaus- tai poistopyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Siirto- ja kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus saada häntä koskevat henkilötiedot, jotka hän on toimittanut rekisterinpitäjälle, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, jos käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen, ja käsittely suoritetaan automaattisesti.

Rekisteröidyllä EU:n tietosuoja-asetuksen 18 artiklan mukainen oikeus tietojen käsittelyn rajoittamiseen.

Siirto- ja kielto-oikeus astuvat voimaan 1.1.2021.

Toiminta-ohjeet

Koskien henkilötietojen tarkistus-, oikaisu- ja/tai poistamispyyntöjä, ota yhteyttä Tanssistudio Hehkun asiakasrekisterin yhteyshenkilöön.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Rekisterinpitäjä pidättää oikeuden päivittää ja muuttaa tietosuojaselostetta. Lainsäädännön niin vaatiessa ilmoitamme siitä rekisteröidyille.

Käyttöönotto: 30.12.2021
Viimeksi päivitetty: 30.12.2021

Mitä evästeet ovat?

Tämä evästekäytäntö kertoo, mitä evästeet ovat ja miten käytämme niitä, evästetyypit, joita käytämme, tiedot, joita keräämme, miten tietoa käsittelemme sekä kuinka hallinnoida evästeasetuksia.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita käytetään pienten tietomäärien varastoimiseen. Niitä varastoidaan laitteeseesi, kun verkkosivumme on auki selaimellasi. Evästeet auttavat meitä tekemään verkkosivuistamme toimivat ja turvalliset, tarjoavat paremman käyttökokemuksen ja ymmärryksen siitä, miten verkkosivut toimivat sekä analysoivat toimivuutta ja sitä, mikä tarvitsee parannusta.

Miten käytämme evästeitä?
Evästetyypit, joita käytämme

CookieDescription
cookielawinfo-checkbox-analyticsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functionalThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessaryThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-othersThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performanceThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policyThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.

Hallinnoi evästeasetuksia

Evästeasetukset

Voit muuttaa evästeasetuksia milloin vain klikkaamalla yllä olevaa painiketta. Pääset tarkastelemaan evästeselostetta, muokkaamaan asetuksia tai poistamaan suostumuksesi kokonaan.

Tämän lisäksi eri selaimet tarjoavat erilaisia tapoja estää ja poistaa verkkosivujen käyttämiä evästeitä. Voit muuttaa selaimen asetuksia estämään tai poistamaan evästeitä. Alla on lueteltuna dokumenttien linkit, joista näet suurimpien verkkoselainten evästeasetukset ja muokkaustavat.

Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32050

Safari: https://support.apple.com/en-in/guide/safari/sfri11471/mac

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox?redirectslug=delete-cookies-remove-info-websites-stored&redirectlocale=en-US

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/topic/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer-bca9446f-d873-78de-77ba-d42645fa52fc

Jos käytät jotain toista selainta, viittaa selaimesi virallisiin tukidokumentteihin.